La perestroika de Felipe VI – Presentació del llibre de Jaime Miquel

La perestroika de Felipe VI – Presentació del llibre de Jaime Miquel

12214243_10203741499578222_1217436790_oASSOCIACIÓ DE VEÏNS EL LLOMBO
Nota de premsa. 4 de novembre de 2015
Presentació del llibre “La perestroika de Felipe VI” a càrrec de Jaime Miquel

L’Associació de Veïns el Llombo organitza i patrocina la presentació del llibre “La perestroika de Felipe VI”, de l’analista electoral Jaime Miquel. L’acte tindrà lloc en el local social el Llombo (carrer de Jaume I, 7-baix) el proper dijous dia 12 de novembre de 2015, a partir de les 20:00 hores.
Miquel és a hores d’ara per la gent experta que segueix els processos electorals el millor analista de l’Estat espanyol. Recordem, si més no, que passades les anteriors eleccions generals del 2011, va publicar a La Voz de Galicia, que el bipartidisme tocava a la seua fi, quan havia tret un resultat aclaparador, sumant el PP i el PSOE el 85% dels escons del Congrés. O que en l’estiu de 2013, va apostar per la irrupció d’un partir per a la tardor (el va denominar el partit “x”), i que en gener de 2014 es va fundar Podemos.
Jaime Miquel (Madrid, 1959) és nét del que va ser alcalde d’Ontinyent Jaime Miquel Lluch (1948-1957), i fill de Jorge Juan Miquel, qui en el franquisme va fundar la primera empresa d’enquestes a l’Estat espanyol, Icsa Gallup, després d’arribar a un acord amb l’empresa nord-americana Gallup per representar-la en Espanya. Recordem que aleshores no tenia cap sentit una empresa d’aquestes característiques (els partits polítics estaven prohibits) però va saber reorientar-se cap a qüestions més socials de la ciutadania, com ara el grau de suport que tenia el futur rei Joan Carles entre els espanyols.
Jaime Miquel, tot i ser geògraf, va començar en l’empresa, i els seus anàlisis són del més encertat que hi ha en el panorama nacional. Rigorosament apartidista, ha segut contractat per diferents partits polítics per saber aquests cap on va la societat i poder corregir millor els seus postulats programàtics.
Nota: en el cas d’interesar-vos una entrevista amb Jaime Miquel, ens heu de posar en contacte amb aquest mateix correu electrònic per gestionar-la.
La junta directiva

Leave a Reply